marjakaitaniemi.fi
vasemmisto.fi -sivustolle
vasemmisto logo
17.06.2021

Varavaltuutettu Kaitaniemi kiittää

Kansa on puhunut ja ehdokas 543:sta tuli varavaltuutettu Kaitaniemi. Tulos on häkellyttävä. Lähdin vaaleihin sillä ajatuksella, että voin nostaa itselleni tärkeitä asioita julkiseen keskusteluun ja tuoda samalla ääniä Vasemmiston joukkueelle. Ilman aiempaa taustaa sen enempää poliitikkona kuin muunkaanlaisena julkisena vaikuttajana vaalitulos tuntuu ihan huikealta. Ja tietysti on vähintään yhtä huikeaa, että Vasemmistoliitto sai valtuustoon lisäpaikan!

Itseäni ilahduttaa vuosaarelaisena myös se, että Vuosaari sai uuteen valtuustoon viisi valtuutettua ja ainakin neljä varavaltuutettua. Lähiöiden ääni pitääkin kuulua päätöksentekoelimissä.

Täysin uutena poliitikkona alan vasta opetella, mitä varavaltuutetun tehtäviin kuuluu. Mieli on kiitollinen ja innostunut. Politiikkaa ei voi tehdä yksinään, ja omakin vaalikampanjani oli valtavan monen ihmisen yhteisponnistus. Kiitos kaikki tukitiimiläiset, kanssaehdokkaat, puoluetoimijat, lähipiiri ja tietysti äänestäjät. Kiitos avusta, neuvoista, tsempistä, keskusteluista ja luottamuksesta. Nyt on aika osoittaa olevani luottamuksen arvoinen.

Takaisin etusivulle

Uusimmat blogikirjoitukset

17.06.2021

Varavaltuutettu Kaitaniemi kiittää

14.06.2021

Helsingin luonto tarvitsee suojelijoita

07.06.2021

Helsingin on tehtävä itselleen selväksi, mikä on Helenin omistuksen tavoite