marjakaitaniemi.fi
vasemmisto.fi -sivustolle
vasemmisto logo
26.02.2021

Tehdään kampanjaa etänä, mutta yhdessä!

Terveisiä olohuoneesta. Alkaa näyttää epätodennäköiseltä, että kampanjointia pääsisi näissä vaaleissa tekemään kaduilla tai toreilla, eli tämä on kampanjatelttani tällä erää. Elämme omituisia aikoja, mutta näillä mennään. Ja olisi kivaa, jos osallistuisit kampanjaani! Tässä muutama tapa:

❤️  Mistä haluaisit keskustella tai kuulla kantani? Laita viestiä sosiaalisessa mediassa tai [email protected]!

❤️  Tykkää, kommentoi ja jaa! Kun kampanjointi tehdään suurelta osin sosiaalisessa mediassa, jokainen tykkäys ja jako auttaa saamaan kampanjalle näkyvyyttä.

❤️  Tule mukaan ideoimaan, mitä etäkampanjassa voisi tehdä! Ei tarvitse tietää kampanjoinnista mitään tai olla edes ikinä äänestänyt vaaleissa, kaikki apu on enemmän kuin tervetullutta.

❤️  Muista äänestää ja muistuta lähipiiriäsikin, että vaalit on tulossa! Varsinainen vaalipäivä on 18.4. ja ennakkoäänestys kotimaassa 7.-13.4.2021.

❤️  Voit myös tehdä lahjoituksen kampanjalle. Rahoitan kampanjan valtaosin itse, eli pienikin summa on iso apu. Kympillä mainostaa somepostausta jo monta päivää! Lahjoittaminen onnistuu helpoiten Vasemmistoliiton ehdokasgallerian kautta.

Takaisin etusivulle

Uusimmat blogikirjoitukset

17.06.2021

Varavaltuutettu Kaitaniemi kiittää

14.06.2021

Helsingin luonto tarvitsee suojelijoita

07.06.2021

Helsingin on tehtävä itselleen selväksi, mikä on Helenin omistuksen tavoite